Menü
Hírek
Megjelent a Microsoft Flight Simulator
2020.
augusztus 18

Megjelent a Microsoft Flight Simulator

706

Vedd célba az égboltot, és élvezd a repülés örömét a Microsoft Flight Simulator következő generációjában. A világ csak egy karnyújtásnyira van tőled.
Utazd be a világot rendkívüli részletességben – több mint 37 ezer repülőtérrel, kétmillió várossal, 1,5 milliárd épülettel, valódi hegyekkel, utakkal, fákkal, folyókkal, forgalommal és még sok mással.
Fejleszd tovább pilótai képességeidet különböző légi járműveken a könnyű repülőgépektől az utasszállítókig egy olyan játékélmény keretein belül, amely a te szintednek megfelelően skálázza be magát az interaktív műszerkezelési segítségekkel és az ellenőrzőlistákkal.
Repülj nappal vagy éjjel valós idejű időjárási körülmények között – beleértve a pontos szélsebességet és szélirányt, a hőmérsékletet, a páratartalmat, az esőt és a villámlást.
A Microsoft Flight Simulator új generációjában részletesen és pontosan kidolgozott járműveket vezethetsz a könnyű repülőktől a széles sugárhajtású monstrumokig. Tedd próbára rátermettségedet pilótaként az éjszakai repülések, a valós idejű szimuláció és a valós időjárási körülmények közepette egy dinamikus, élettel teli világban. Készítsd el repülési tervedet bárhová a világban. A világ csak egy karnyújtásnyira van tőled.