Menü
Microsoft Flight Simulator Standard Edition
 • Fogyasztói ár: 25.990 Ft

  A játék telepítéséhez és futtatásához szükség van DVD meghajtóra.

  A játék kizárólag a DVD lemezekről telepíthető!

  A Standard Edition kiadás tartalma:
  •    10 dupla rétegű DVD
  •    Kézikönyv (részletesen bemutatja a kiadásban szereplő reptereket és repülőgépeket angol nyelven)
  •    20 repülőgép
  •    30 reptér HD minőségben
  •    Poszter

   

 • Rendszerigény
  Operációs rendszer: Windows 10 (1909-es verzió)
  Processzor: Intel i5-4460, Ryzen 3 1200
  GPU:NVIDIA GTX 770, Radeon RX 570
  memória: 8 GB RAM, 2 GB VRAM
  Tárhely: 150 GB
  DirectX: DirectX 11
  A játék kizárólag a DVD lemezekről telepíthető!

Vedd célba az égboltot, és élvezd a repülés örömét a Microsoft Flight Simulator következő generációjában. A világ csak egy karnyújtásnyira van tőled.
Utazd be a világot rendkívüli részletességben – több mint 37 ezer repülőtérrel, kétmillió várossal, 1,5 milliárd épülettel, valódi hegyekkel, utakkal, fákkal, folyókkal, forgalommal és még sok mással. Fejleszd tovább pilótai képességeidet különböző légi járműveken a könnyű repülőgépektől az utasszállítókig egy olyan játékélmény keretein belül, amely a te szintednek megfelelően skálázza be magát az interaktív műszerkezelési segítségekkel és az ellenőrzőlistákkal.
Repülj nappal vagy éjjel valós idejű időjárási körülmények között – beleértve a pontos szélsebességet és szélirányt, a hőmérsékletet, a páratartalmat, az esőt és a villámlást.
A Microsoft Flight Simulator új generációjában részletesen és pontosan kidolgozott járműveket vezethetsz a könnyű repülőktől a széles sugárhajtású monstrumokig. Tedd próbára rátermettségedet pilótaként az éjszakai repülések, a valós idejű szimuláció és a valós időjárási körülmények közepette egy dinamikus, élettel teli világban. Készítsd el repülési tervedet bárhová a világban. A világ csak egy karnyújtásnyira van tőled.

 

 • Microsoft Flight Simulator Premium Deluxe Edition
  (PC)
  Fogyasztói ár: 48.990 Ft