Menü
Farming Simulator 22 Pumps n’ Hoses Pack
 • Fogyasztói ár: 7.990 Ft

  Szivattyúzásra fel! Ideje korszerűsíteni a gazdálkodási tevékenységedet a tömlős rendszerekkel, a trágyaszeparálással és a konfigurálható biogázüzemekkel! Új gépek, eszközök és épületek hatalmas választéka bővíti ki a trágyaelosztás és az erőforrás-tárolás infrastruktúráját a gazdaságodban.
  Több mint 30 elem a holland SCHOUTEN gyártótól, a német Stallkamp acéltároló-specialistától és a biogáz-technológiát gyártó BVL-től, hogy új játékfunkciókat vezessünk be a Farming Simulator 22-ben.

 • Rendszerigény
  A TERMÉK HASZNÁLATÁHOZ SZÜKSÉGES A FARMING SIMULATOR 22 ALAPJÁTÉK!
  A JÁTÉK AKTIVÁLÁSÁHOZ INTERNETKAPCSOLAT SZÜKSÉGES!
  Op. rendszer: Windows 10 Home (x64)
  Processzor: Intel Core i5-3330 / AMD FX-8350 or equivalent
  Memória: 8 MB RAM
  Grafika: GeForce GTX 660 (2 GB) / Radeon R9 390X (8 GB)
  Tárhely: 7 GB szabad hely
  Hangkártya: Sound card

Trágya- és hígtrágyaelosztó rendszerek

Vezess be tömlős rendszert a gazdaságodban! A különböző hosszúságú húzható tömlők és ultrakönnyű tömlős befecskendezők használatával a traktorokon a nehéz trágyatartályok helyett védheted a talajt és trágyázhatod a földeket – a közelben elhelyezett mobil szivattyúegységek, például szivattyúkocsik és szivattyús pótkocsik kényelmével és nagy kapacitásával. Ha szükséges, kombinálj több száz méteres tömlőket, hogy lefedd földjeidet a hatékony trágyázás érdekében. És ne felejtsd el javítani a szivattyúzás körülményeit további víztartályokkal és kompresszorokkal!

Trágyalé-szeparálás

A hígtrágya-szeparálók lehetővé teszik a trágya folyékony és szilárd részeinek elkülönítését az erőforrások sokoldalúbb felhasználása érdekében. Több helyhez kötött és mobil szeparáló is elérhető. Használd fel a trágya száraz részét alomként a tehenészetedben, add el haszonért, vagy trágyázz vele a földjeiden, akárcsak hígtrágya esetében. Hozz ki többet a trágyádból!

Biogázüzem-konfiguráció

Korszerűsítsd a biogázüzemedet az igényeidnek és preferenciáidnak megfelelő konfigurációval: különféle modulok helyezhetők el dinamikusan a biogázüzemed alaplétesítményéhez, amelyek testreszabhatók. Te döntesz arról, hogy hol helyezed el a fogadótereket, a fermentációs tartályokat, a gáztartókat, az erőműveket, amelyek villamos energiát állítanak elő, és más különböző méretű alkatrészeket is – beleértve a gázégőt is, amellyel a nagy teljesítményű biogázüzem gázfeleslegét elégetheti.

 • Farming Simulator 22 Kubota
  (PC)
  Fogyasztói ár: 5.490 Ft
 • Farming Simulator 22
  (PC)
  Fogyasztói ár: 14.990 Ft