Menü
Hírek
Platinum kiadást kap a Farming Simulator 22
2022.
július 15

Platinum kiadást kap a Farming Simulator 22

2930

Az utóbbi hónapokban már amúgy is jelentősen kibővült farmos játék egy minden eddiginél nagyobb kiegészítővel, Volvokkal és grafikai ráncfelvarrással fog gazdagodni az ősszel esedékes Platinum Edition megjelenésével.


A Faming Simulator 22 Platinum Edition az idáig elérhető tartalmakon túl több mint 40 új járművel kedveskedik majd a mezőgazdasági gépek szerelmeseinek, így többek közt új Case IH, CLAAS, DEUTZ-Fahr, Fendt, John Deere, Massey Ferguson, New Holland és Valtra gépekkel is összefuthatunk majd, új szereplőként pedig belép a Volvo.



Első ránézésre a Volvo L200H High Lift tűnik talán legérdekesebb friss jövevénynek, mely segítségével egy kisebb szálfaerdőt pakolhatunk fel a trailerünkre alig egy szempillantás alatt. Ez a masina egyébként remekül fog passzolni az új Silverrun erdei pályához, mely az Egyesül Államok északnyugati erdős tájaira kalauzolja majd el a gazdákat, akik egy teljesen új alapokra építkező erdőgazdálkodásban próbálhatják ki magukat és a sikeres kereskedelem érdekében még saját hajókat is építhetnek.

Mindezeken túl még megannyi apróbb újdonságot is tartalmaz majd az új kiadás, melyeket aztán némi grafikai tuning fog igazán megkoronázni. A Farming Simulator 22 Platinum Edition november 15-én rajtol el (dobozos kiadásban is), az előrendelés pedig a mai napon veszi kezdetét.

Előrendelni az alábbi linkeken tudtok:

Farming Simulator 22 Platinum Edition (alapjáték és kiegészítők)
Farming Simulator 22 Platinum Expansion (az alapjátékot nem tartalmazza)
PS4 - Farming Simulator 22 Platinum Edition
PS5-Farming Simulator 22 Platinum Edition
XBOX-Farming Simulator 22 Platinum Edition