Menü
Hírek
Még idén érkezik a Farming Simulator 25!
2024.
június 25

Még idén érkezik a Farming Simulator 25!

209

A Farming Simulator 25 az új gépek, játékmenet-funkciók és vizuális frissítések áradatával vár, sőt az új rizsföldeket is eláraszthatod – ezáltal még nagyobb mezőgazdasági mélységet és változatosságot kínál a családbarát sorozatban.

További játékmenet – Új termények, állatok és egyéb funkciók

Vágj bele egy globális mezőgazdasági kalandba, és építs mezőgazdasági birodalmat egy buja, rizsföldekkel teli kelet-ázsiai környezetben, egy rengeteg nyitott területtel rendelkező észak-amerikai térképen, vagy egy közép-európai helyszínen, ahol a zöld mezőket tavak és folyók ölelik körül.

Kétféle rizst, spenótot és más új növényeket termeszthetsz – összesen jóval több mint 20 közül választhatsz. Hatalmas bölények és más állatok csatlakoznak a szarvasmarhákhoz, juhokhoz, sertésekhez, csirkékhez, lovakhoz és más állatokhoz, míg az új termelési láncok és építési küldetések bővítik üzleti lehetőségeidet.

Több gép – nemzetközi mezőgazdasági márkáktól

Több mint 400 autentikus gép és tárgy több mint 150 nemzetközi csúcsmárkától, mint például a Case IH, CLAAS, Fendt, John Deere, Kubota, Massey Ferguson, New Holland, Valtra és sok más, amelyek lehetővé teszik a mezőgazdasági, erdészeti és állattenyésztési tevékenységeket. Akár egyedül, akár együttműködve építed fel az örökségedet a többrésztvevős módban – a döntés a te kezedben van!

 


Még magával ragadóbb – technológiai frissítés a területekhez és a látványhoz

Érezd a mélyebb kapcsolatot a termőföldekkel és a természettel az átfogó technológiai frissítésnek köszönhetően, amelynek továbbfejlesztett grafikája és fizikája a legújabb és modbarát GIANTS Engine 10-en alapul. Ide tartozik a távolsági köd, a fokozott árnyékok, a dinamikus időjárási hatások, a talaj deformációja és még sok más. A virtuális gazdálkodás romantikus élménye még magával ragadóbb és hangulatosabb lesz!