Menü
Hírek
Különleges világpremier a Farming Simulator 22-ben: CLAAS TRION
2021.
augusztus 05

Különleges világpremier a Farming Simulator 22-ben: CLAAS TRION

1565

A világhírű, mezőgazdasági technológia gyártó CLAAS cég a mai napon bemutatta a legújabb TRION 750 TERRA TRAC aratógépét, ami vadonatúj csúcsmodell a kategóriájában. A németországi gyártóval szoros együttműködésben a GIANTS Software büszkén jelenti be a gép digitális megjelenését is, az ősz végén érkező Farming Simulator 22-ben. Az „augmented reality” technológiának köszönhetően a rajongók már most megnézhetik a kombájnt.

Top modell három verzióban
A játékosok választhatnak a CLAAS TRION 720, 730 és 750 közül, mindhárom TERRA TRAC futóművel felszerelt, a talaj megóvásának érdekében. A csúcsmodell a TRION 750 lesz,  435 LE-s motorral, valamint 12000 literes mag tárolóval, akárcsak az igazi megfelelője. A CONVIO FLEX 1080 aratófej szintén bekerül a Farming Simulator 22-be.

Bekukkantás a Kiterjesztett Valóságba
Ahhoz, hogy belekóstolhasson mindenki a a virtuális CLAAS TRION 750 TERRA TRAC gépbe már most, a rajongók beilleszthetik a környezetükbe a kombájnt az okostelefonjuk, vagy tabletjük segítségével. Mintha csak az igazi előtt állnának, megtekinthetik minden szögből. Az augmented reality modell QR kódon keresztül érhető el.

Vagy a farming-simulator.com oldalon tekinthető meg.

"Minden terepen otthon"
Az új kombájn fejlesztésekor fontos szempont volt a CLAAS számára, hogy olyan gépet hozzan a létre, amely minden talajtípuson megállja a helyét „függetlenül attól, hogy dimbes-dombos, vagy egyenes, nagy, vagy kicsi, part mellett fekvő, vagy száraz a terep” – ígéri a CLAAS. A Farming Simulator 22-ben bemutatkozó három területre az új TRION biztosan ideális lesz, köszönhetően a precizitásának, teljesítményének és megbízhatóságának.


További információ található az új CLAAS TRION-ról a gyártó honlapján: trion.claas.com. A Farming Simulator 22  November 22.-én érkezik PC, Mac, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One és Stadia platformokra. Az előrendelők a CLAAS XERION SADDLE TRAC csomagot kapják jutalomként, ingyenesen.