Menü
Hírek
Farming Simulator 22 Bejelentés - A GIANTS Software elhozza a jó időt!
2021.
április 22

Farming Simulator 22 Bejelentés - A GIANTS Software elhozza a jó időt!

1767

Farming Simulator 22 Bejentés - A GIANTS Software elhozza a jó időt!

    • Az új Farming Simulator 22 (önálló kiadás) ebben az évben érkezik, nagyobb és jobb lesz, mint eddig bármikor
    • Új térképek, márkák, gépek, játékelemek és még sok minden más
    • Gazdálkodás a hóban – érkeznek az évszakok!
    • Javított teljesítmény, állatok és fizikai motor

Gondoztuk, hogy még nagyobbra és jobbra nőjön – az igazi és többmilliós eladással büszkélkedő gazdasági szimuláció idén visszatér! A Farming Simulator 22 2021 utolsó negyedévében jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Mac-re és Stadiára. A GIANTS Software nem csak a játék fejlesztője hanem a kiadója is lett egyben. A nemzetiközi, svájci alapítású cég teljes gőzzel igyekszik növelni a minőséget.

A családbarát játék egy újabb lépést tesz előre, a bevezetett újításoknak és fejlesztéseknek köszönhetően a Farming Simulator 22 mindenkinek lehetővé teszi, hogy mostantól kreatív módon építhesse a gazdaságát, függetlenül a korától, vagy a valós foglalkozásától. Ezt többjátékos kooperatív módban is megteheti bárki, konzolokon 8 fős, PC-n, Mac-en és Stadián pedig 16 fős játékokban.

Az új termények, térképek, gépek és márkák csak a kezdet, amire a játékosok számíthatnak. Fel kell készülniük arra is, hogy az évszakok beköszöntével izgalmas kihívásokkal is találkozhatnak. További új játékelemek is bemutatásra kerülnek hamarosan! A CGI teaser-trailer egy kedvcsináló betekintést enged abba, mi várható az új játéktól.

Hókotrás – és a szimuláció mélységei!

A Farming Simulator 22 minden eddiginél mélyebb szimulációt tesz lehetővé, köszönhetően a sok újításnak, ezért a sorozat életében az eddigi legnagyobb szabadságot nyújtja a játékosoknak. Két teljesen új térkép és az átdolgozott alpesi Erlengrat várja a lelkes gazdákat.

Több, mint 400 gépből álló hatalmas gép- és eszközpark, száznál is több eredeti mezőgépgyártó, valamint újabb eszközkategóriák teszik lehetővé a hiteles játékélményt. De még a kezdő játékosok is könnyedén fejest ugorhatnak a mezőgazdaságba, állattenyésztésbe és erdészetbe.

“Mi is tovább növekszünk a játékainkkal együtt”, jelentette ki a GIANTS Software ügyvezető igazgatója, Christian Ammann, “és az ambícióink szemmel látható eredménye mérföldkő lesz a sorozat és a cégünk életében egyaránt, hiszen önálló kiadóként, teljes ellenőrzéssel fogjuk a továbbiakban gondozni a sorozatot.”

Magával ragadó farming világ


A GIANTS Engine 9-re építve, a Farming Simulator 22 egy sor technikai fejlődésen is keresztülmegy. Még realisztikusabb mesterséges intelligencia, és gazdagabb világ várja a játékosokat. Ennek köszönhetően jobban elmélyedhetünk a virtuális gazdák életvitelében (Csak egy példa: a traktorok motorhangjai sokkal valóságosabbnak hatnak, mivel akusztikus sebességváltó hangok és zengések is bekerültek a játékba).

Jobb teljesítmény minden platformon: a Windows DirectX 12-es támogatásával együtt minden rendszeren optimalizáltuk a textúrakezelést, élsimítást, a többmagos rendszerek kihasználását, és még sok minden mást. Ennek köszönhetően a Farming Simulator 22 minden korábbinál jobb élményt nyújt.
További információért látogassatok el a hivatalos Farming Simulator oldalra és keressétek fel a GIANTS Software sajtószobáját.