Menü
Hírek
A Farming Simulator 22-ben immár mindenkivel együtt játszhatsz a cross-platform többjátékos móddal
2021.
szeptember 16

A Farming Simulator 22-ben immár mindenkivel együtt játszhatsz a cross-platform többjátékos móddal

2869

A fejlesztő és kiadó GIANTS Software nagy örömmel jelenti be az oly régóta kért és várt fejlesztést, ami lehetővé teszi a Farming Simulator 22-ben a platformoktól független többjátékos módot. Mostantól mindenki együtt játszhat a barátaival, attól függetlenül, hogy PC-n, Mac-en, vagy konzolokon szeretné.

Nincs több akadály a többjátékos gazdaságok előtt. A játékosok gond nélkül csatlakozhatnak a barátaikhoz, és közösen élvezhetik a kreatív szabadságot, amikor a játék megjelenik november 22.-én PC, Mac, PlayStation®5 (PS5™), Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One, és Stadia platformokra.  

“A többjátékos crossplay fejlesztés egy óriási lépés a Farming Simulator sorozat életében”,- kommentálta Boris Stefan, a kiadói részleg vezetője a GIANTS Software-nél. “A sorozat egyre népszerűbb szerte a világban, és a rajongók száma is növekszik, így most végre akadálymentesen össze tudjuk őket kapcsolni. A kooperatív gazdálkodás tovább fejlődik, a Sony és a Microsoft gyümölcsöző együttműködésének köszönhetően.”

Gumicsizma és bajusz: több egyedi karakter


Ahogy egyre többen osztják meg a virtuális földjeiket másokkal, fontos az is, hogy sokkal részletesebben tudják személyre szabni a saját karaktereiket. Ezért új karaktermodellek, hajstílusok, ruházat és kiegészítők kerülnek a játékba. A ruházat terén immár a nagy márkák hitelesen modellezett öltözékei is használhatóak lesznek: Case IH, CLAAS, Fendt, John Deere és még sok más mezőgazdasági gyártó ruháit vehetik fel a játékosok. A német ELTEN és Engelbert Strauss biztonsági felszerelései is elérhetőek lesznek.

További információk találhatóak a hivatalos Farming Simulator honlapon és a GIANTS Software sajtó oldalán.