Menü
SIM4U BUNDLE 2
 • Fogyasztói ár: 3.990 Ft

  BETTER LATE THAN DEAD
  Egy szigeten ébredsz fel, elvesztetted minden emlékedet. Mindössze egyetlen tárgyról dereng valami. Egy gyerek képe az, de vajon ki lehet ő? Át kell kutatnod a szigetet, hogy eszközöket találj, amelyekkel elszökhetsz. És ahogy egyre mélyebbre érsz, rá fogsz jönni, hogy a sziget nem az, aminek látszik.

  RECOVERY SEARCH AND RESCUE SIMULATION
  Mentő Egy a bázisnak! Eltűnt személy életben, biztonságba helyezve. Feladat teljesítve. Visszatérés a bázisra, vétel! Csatold be a bakancsodat, iránytűt a kézbe, és indulás a terepre. A Mentő Egyes alakulat újonca vagy, és minden ügyességedre szükség lesz, hogy megoldd a rád váró mentőfeladatokat.

 • Rendszerigény
  - Op. rendszer: 7/8/10 64 Bit
  - Processzor: 2.5 GHz Pentium dual core vagy ezzel egyenértékű
  - Memória: 4 GB RAM
  - Grafika: 1GB VRAM, DX11 kompatibilitás - Nvidia Geforce GTX 470/ATI Radeon 6900 vagy erősebb
  - DVD-ROM: 4x
  - DirectX: Verzió 11
  - Tárhely: összesen 7,5 GB

TAXI!
Egy taxitársaság vezetése sohasem könnyű. Ha pedig a sajátod, akkor izgalmas is. Alkalmazz sofőröket, fejleszd a járműparkot, és néha bizony neked is a volán mögé kell ülnöd. Egyes utasok sietnek, és ezért szabálysértésre ösztönözhetnek, úgyhogy nagyon figyelj a rendőrökre is.

ZOO PARK
Gondozz több mint 40 fajta állatot a Föld minden tájáról, és vezesd az állatkertedet. Tervezd meg, építsd fel, és ne feledd, hogy ennél még többre is szükség van. Foglalkoznod kell a mentéssel, a gyógyítással, a kutatással, és a megőrzéssel is.

 

 

 

 

 • My Memory of Us
  (PC)
  Fogyasztói ár: 1.990 Ft
 • SIM4U BUNDLE 1
  (PC)
  Fogyasztói ár: 3.990 Ft