Menü
Farming Simulator 17 csomagajánlat
 • Eredeti ár: 9.970 Ft
  Akciós ár: 8.990 Ft

  Vásárold meg egy csomagban a Farming Simulator 17 alapjátékot az összes kiegészítőjével!

  A GIANTS Software által fejlesztett Farming Simulator 17 a modern mezőgazdaság izgalmas világába hív meg téged. Állj készen a vidéki élet kihívásaira akár állattenyésztésről, akár erdőgazdálkodásról, vagy növénytermesztésről van szó. Értékesítsed te magad az előállított termékeidet. Egyedül rajtad áll, hogyan kívánod sikerre vezetni saját, hatalmas területen található, szabadon bejárható gazdaságodat. • Rendszerigény
  - A játék futtatásához az alapjáték megléte szükséges!
  - Az online játékmódhoz és a frissítések eléréséhez internet kapcsolat szükséges!
  - Op. rendszer: WINDOWS VISTA/WINDOWS 7/WINDOWS 8/WINDOWS 10
  - Processzor: AMD/INTEL 2.0 GHZ
  - Rendszer memória: 2048 MB
  - Grafikus Kártya: 512 MB, ATI RADEON HD 2600/NVIDIA GEFORCE 8600 vagy jobb
  - Merevlemez: 15 GB
  - DVD-ROM: 2X DRIVE

Pályafutásod során több, mint 200 eredeti járművet vezethetsz, illetve a hozzájuk tartozó szerszámok széles skáláját használhatod.Olyan ismert nemzetközi gyártók gépeinek hatalmas flottája áll rendelkezésedre, mint például a kedvelt AGCO csoporttól: Massey Ferguson, Fendt, Valtra és Challenger, de természetesen a korábbi részekből ismert és megkedvelt márkák is megtalálhatók és vezethetők lesznek a Farming Simulator 17 -ben mint a New Holland, Case IH, Trelleborg, stb…
Ezzel a változatos gépkínálattal, magával ragadó játékélménnyel, és hatalmas bejárható területtel vár téged a Farming Simulator 17, vagyis minden idők legnagyobb mezőgazdasági szimulátora. A Farming Simulator 17 ősszel jelenik meg PS4, Xbox One és PC platformokra számtalan újítással, mint új térkép, új márkák és gépek, új állatfajták és további érdekességek a játékmenetben. Ezeket hónapról hónapra adjuk hozzá a játékhoz a megjelenés után is, ahogy már megszokhattátok.

 • Vedd gondozásba területedet és élvezd a szinte végtelen mezőgazdasági lehetőségeket
 • Az erdőgazdálkodás és az állattenyésztés változatosságot hoz a mindennapokba
 • Fejleszd a gazdaságodat egy hatalmas játékterületen, lenyűgöző környezetben
 • Vezesd neves gyártok mezőgazdasági járműveit, mint a Massey Ferguson, Fendt, Valtra és a Challenger
 • Hívd meg barátaidat, hogy együtt alapítsátok meg és fejlesszétek gazdaságotokat a többjátékos módban


Official Expansion:
Fedezd fel a Farming Simulator 17 hivataloskiegészítőjét, rengeteg tartalommal gazdagíthatod a játékodat. Irány Dél-Amerika, ahol hatalmas földterület vár! Eredeti környezetben, helyi tenyészállatokkal, cukornádültetvényekkel, és új gépparkkal találkozhatsz. Olyan gyártók hitelesen modellezett gépeivel, mint a Case IH, Stara, TT, Randon, FMŻ és a Gessner Industries. Helyezd új alapokra a gazdaságot!


Official Expansion 2:
A Farming Simulator 17 második hivatalos kiegészítője egy sereg új tartalommal érkezik, új gépekkel és csatolmányokkal. Új traktorok, bálázók, munkagépek és a „világon valaha készült legnagyobb traktor”, a Big Bud várnak rád, valamint a KUHN, AGRISEM, BEDNAR és a Seed Hawk gyárak, továbbá a ROPA új aratógépei és eszközei.