Menü
Hírek
Új megjelenéseink I.
2018.
szeptember 28

Új megjelenéseink I.

1094

American Truck Simulator Oregon

Október 4-én érkezik az American Truck Simulatror legújabb kegészítője. Több, mint 5000 mérföldnyi új út, 14 nagyváros, köztük Portland, Salem és Eugene került az új Oregon kiegészítőbe.

 

Jalopy

A Trabi az autógyártás egyik legnagyobb ikonjává vált, bár rengetegen átkozták, késobb milliók kedvence lett, ma pedig a gyujtok is megorülnek érte. Most lehetoséged nyílik egy izgalmas kalandra, hiszen a keleti blokk országait kell bejárnod a Laika 601-gyel, a rendszerváltás elotti idokben. Az út során tömérdek kihívás vár rád, ezért az autód folyamatos karbantartást igényel. A városokban és benzinkutakon szerelhetsz, tuningolhatsz, eladhatod a csempészárut, de ne feledd a tankolást se!Nagybátyád pedig érdekes információkkal fog ellátni az adott országban.
Megjelenés: október 4.

 

My Memory of Us

A Gonosz Király a robothadseregével leigázta, és kifosztotta a várost. Szerencsére a gyerekeknek nem egyedül kellett szembenéznie a veszéllyel – ott voltak egymásnak ők. Barátsággal és szeretettel együtt tudtak maradni még akkor is, amikor minden erő szét akarta szakítani a köteléket közöttük. A kislány nagyon gyorsan tud futni, a kisfiú csendesen tud lopakodni, de csak akkor győzhetnek, ha egy csapatként cselekednek. Akkor semmi a világon nem tudja megállítani őket.
Megjelenéd: október 9.