Menü
Hírek
Farming Simulator 22: Collector's Edition, termelési láncok & US térkép
2021.
június 09

Farming Simulator 22: Collector's Edition, termelési láncok & US térkép

2685

● A korlátozott példányszámú Collector’s Edition egy működő jelzőfényt tartalmaz
● Új játékelem: termelési láncok
● Bemutatkozik a két új terület közül az első, a Közép-Nyugat (Elmcreek)

 
A gyűjtőknek gyorsnak kell lenniük, amikor a Farming Simulator 22 idén megjelenik – csak korlátozott példányszámban lesz elérhető a Collector’s Edition kiadás! A játék a GIANTS Software saját fejlesztésében és kiadásában jelenik meg PC, Mac, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One és Stadia platformokon 2021 utolsó negyedévében.
A PC változat gyűjtői kiadása tartalmazni fog egy márkás, jó minőségű jelzőfényt. A játékosok, akik a nehézgépeket kezelik éppen, élvezhetik a narancssárga fényt élőben is, a jelzőfény valós időben össze lesz kapcsolva a játékban levő gépekkel. Továbbá tartalmazni fog két posztert, 24 matricát a gyártókkal és új modolási oktatót is. A régióktól függően az alapjáték borítóján az alábbi gépek közül egy lesz megtalálható: Massey Ferguson 8S, Fendt 900 Vario, Case IH Magnum 340 vagy Zetor Crystal.

 

Kenyér és vaj: a termelési láncok kibővítik a gazdálkodási lehetőségeket.
Egy új, főként gazdasági megközelítés kerül a Farming Simulator 22-be, bemutatkoznak a termelési láncok. A játékosok a learatott terményt különféle boltokba és feldolgozó üzemekbe szállíthatják feldolgozásra. Például a malom mostantól lisztet fog készíteni, amelyet a pékségbe kell majd elszállítani és ezzel egy jövedelmező üzletág jöhet létre, amelynek végeredményeképp ízletes sütemény, vagy friss kenyér kerülhet az asztalra. Attól függően, hogy a játékosok mit szeretnének előállítani, a gyárakba többféle nyersanyagot kell leszállítaniuk. Ha elkészült a termék, a játékosok tovább szállíthatják az árusító helyekre, például a szupermarketekbe. Néhány ezek közül már elérhető lesz, de a játékosok építhetnek újabbakat is, hogy kibővítsék a működési területüket.

Hegyek és jellegzetességek: az USA térkép óriási nyílt területet biztosít gazdaságok létrehozására. A Farming Simulator 22 két vadonatúj, és egy átdolgozott alpesi Erlengrat térképpel fog megjelenni. Az most bemutatkozó Elmcreeket az amerikai Közép-Nyugat inspirálta. A játékosok hatalmas nyílt mezőkön hozhatják létre a gazdaságaikat, különféle méretű és formájú földek várják a gazdákat, hangulatos környezetben. Az autentikus városon kívüli táj folyókat, hegyvidéket alagutakkal, habzó vízesést, és autópályát is tartalmaz, és még egy baseball stadion is helyet kapott.
Óriási silók, benzinkút és további jellegzetes épületek teremtik meg az egyedi hangulatot. A játékosok földjeiről pedig ellátni akár a felhőkarcolókig is.
További információk a FarmCon 21 kiállításon válnak elérhetővé, július 21-23-ig.