Menü
Hírek
 Új megjelenéseink II.
2018.
október 04

Új megjelenéseink II.

852

Négy játék egy csomagban. A SIM4U BUDLE kiadásokban négy, stílusában különböző játék kapott helyett.

SIM4U BUNDLE 1

EUROPEAN SHIP SIMULATOR
Motorcsónak? Vontatóhajó? Hatalmas luxus óceánjáró? Összesen nyolc részletesen modellezett hajó kapitánya lehetsz, bejárhatod a híres európai kikötőket, de meg kell küzdened az időjárási viszontagságokkal is.

FARMING WORLD
Akár gabonát vetsz, akár gyümölcsöket termesztesz, vagy a házi tejüzemmel próbálkozol, a Farming Worldben teljesen szabad kezet kapsz, hogyan irányítod a gazdaságodat. A tucatnyi ültethető növény, és a remek árutőzsde segít majd abban, hogy nagy profitot érj el.

POLICE SIMULATOR 2 LAW AND ORDER
A városban egyre gyakoribbak a bűnesetek, ezért egy rátermett rendőrfőnökre van szükség. A te feladatod lesz, hogy a megfelelő embereket a megfelelő helyekre nevezd ki, és meghatározd az irányelveket. Ám vigyázz, mert a karriered a döntéseiden fog múlni.

POST MASTER
Elég felkészült vagy, hogy a kezedbe vedd egy postahivatal irányítását, és megfelelj egy folyamatosan növekvő város igényeinek? Versenyre tudsz-e kelni a modern vívmányok térhódításával, vagy a különféle futárcégek egyre teljesebb körű szolgáltatásaival?

 

SIM4U BUNDLE 2

BETTER LATE THAN DEAD
Egy szigeten ébredsz fel, elvesztetted minden emlékedet. Mindössze egyetlen tárgyról dereng valami. Egy gyerek képe az, de vajon ki lehet ő? Át kell kutatnod a szigetet, hogy eszközöket találj, amelyekkel elszökhetsz. És ahogy egyre mélyebbre érsz, rá fogsz jönni, hogy a sziget nem az, aminek látszik.

RECOVERY SEARCH AND RESCUE SIMULATION
Mentő Egy a bázisnak! Eltűnt személy életben, biztonságba helyezve. Feladat teljesítve. Visszatérés a bázisra, vétel! Csatold be a bakancsodat, iránytűt a kézbe, és indulás a terepre. A Mentő Egyes alakulat újonca vagy, és minden ügyességedre szükség lesz, hogy megoldd a rád váró mentőfeladatokat.

TAXI!
Egy taxitársaság vezetése sohasem könnyű. Ha pedig a sajátod, akkor izgalmas is. Alkalmazz sofőröket, fejleszd a járműparkot, és néha bizony neked is a volán mögé kell ülnöd. Egyes utasok sietnek, és ezért szabálysértésre ösztönözhetnek, úgyhogy nagyon figyelj a rendőrökre is.

ZOO PARK
Gondozz több mint 40 fajta állatot a Föld minden tájáról, és vezesd az állatkertedet. Tervezd meg, építsd fel, és ne feledd, hogy ennél még többre is szükség van. Foglalkoznod kell a mentéssel, a gyógyítással, a kutatással, és a megőrzéssel is.